SALE IS ON!

Corona-proof alternatief: De Shop Box

❗ Coronavirus update ❗
We hebben 
een corona-proof alternatief in het leven geroepen gedurende deze ongewone periode, de Siki Shop Box, een Shop Box met kleding die wij bij jou thuisbrengen. 


Het coronavirus beïnvloed wedrom het dagelijks leven in Nederland. 
Van lege winkelstraten tot gesloten horecazaken. Ook wij merken dat we minder bezoekers hebben in de Urban Shopper dan gewoonlijk. Om het shoppen toch gemakkelijker te maken gaan we daarom door met "De Shop Box". 

De Shop Box is een box die je kunt bestellen via onze webshop. Hoe werkt het? 

Verzamel al je leukste items in de winkelmandje op onze webshop. Klaar met shoppen? Vul al je je gegevens correct in en plaats je bestelling onder de betaalmethode: onder rembours. Op deze manier betaal je vooraf niet. De Siki Shop Box is on this way! Wanneer we bij je aan de deur komen, hanteren wij een borg van €50,- voor bestellingen tot €250,- en een borg van €100,- voor bestellingen boven die €250,-. Neem alle tijd om thuis de kleding samen met je kids te passen. De items die geretourneerd mogen worden, mogen terug in de box en halen wij dezelfde dag weer bij je op! Reken aan de deur af, bij voorkeur per pin, maar contant is ook mogelijk. 

Voorwaarde: 
Wij bezorgen de Siki Shop Box in de omgeving van Eindhoven met een straal van 20 km. 

Wij proberen op deze manier toch onze klanten de mogelijkheid te geven kleding te kunnen kopen zonder zorgen. 

Dus kun jij al een tijdje niet shoppen doordat veel winkels gesloten zijn, maar wil je toch de kleding vooraf kunnen passen, bestel nu de Siki Shop Box!