Gratis verzending vanaf €75,-

Corona-proof alternatief: De Shop Box

❗ Corona lockdown is back ❗

Zoals bij iedereen wellicht bekend is, zullen onze deuren weer sluiten t/m 14 jan 2022. Daarom instaleren we weer het corona-proof alternatief gedurende deze ongewone periode, de Siki Shop Box, een Shop Box met kleding/schoenen of kado's die wij bij jou thuisbrengen. 


Het coronavirus beïnvloed wederom het dagelijks leven in Nederland. 
De winkelstraten en horecazaken zijn wederom gesloten. Om het shoppen toch gemakkelijker te maken gaan we daarom door met "De Shop Box". Deze manier van shoppen is te gebruiken voor mensen in die in de omgeving Eindhoven wonen. 

De Shop Box is een box die je kunt bestellen via onze webshop. Hoe werkt het? 

Verzamel al je leukste items in de winkelmandje op onze webshop. Klaar met shoppen? Vul al je je gegevens correct in en plaats je bestelling onder de betaalmethode: SikiShopBox. Op deze manier betaal je vooraf niet. De Siki Shop Box is on this way! Wanneer we bij je aan de deur komen, hanteren wij een borg van €50,- voor bestellingen tot €250,- en een borg van €100,- voor bestellingen boven die €250,-. Neem alle tijd om thuis de kleding of schoenen samen met je kids te passen. De items die geretourneerd mogen worden, mogen terug in de box en halen wij dezelfde dag weer bij je op! Wij passen je order aan, waarna je online je order kunt betalen.

Voorwaarde: 
Wij bezorgen de Siki Shop Box in de omgeving van Eindhoven met een straal van 20 km. 

Wij proberen op deze manier toch onze klanten de mogelijkheid te geven te kunnen kopen zonder zorgen. 

Dus kun jij al een tijdje niet shoppen doordat veel winkels gesloten zijn, maar wil je toch de kleding of schoenen vooraf kunnen passen, bestel dan de Siki Shop Box!